skip to Main Content

Kropslige forløb

EN SUND SJÆL I ET SUNDT LEGEME

Det gamle ordsprog holder faktisk stik. Motion gavner ikke kun kroppen, men også sindet. Motion kan forstås på mange måder. Det kan være alt fra cykelturen på arbejde eller tage trappen i stedet for elevatoren. Vi er nok alle enige om at bevægelse mindsker risikoen for sygdomme, men vi skal også huske på, at bevægelse er nødvendig, for at vi kan være rigtigt til stede i livet.

Derfor tilbyder Lehman Partners en lang række handlingsorienterede kropslige forløb, så man opnår den indre balance der er forudsætningen for trivsel og dermed det enkelte menneskes følelse af overskud, gåpåmod, handlekraft og glæde ved livet.

Et udfordrende forløb der strækker sig over 12 uger, hvor Gitte Høj, en af landets mest erfarne løbecoaches og kostvejledere, holder dig til ilden. Forløbet vil forbedre din løbeteknik samt give dig en række målrettede kostråd. Du opnår en sund og stærk krop og får skabt de rutiner der kan fastholder dig i din løbetræning. Der er ingen quick fixes eller hokus pokus, men masser af motiveret sved på panden og ikke mindst nye vaner, der varer ved. Ny vaner der vil sikre dig mere energi, bedre nattesøvn, sundere hud, stærkere krop og meget mere.

Lisa Klint er en af landets førende undervisere i MBSR og tilbyder et 8 ugers online forløb, hvor du bliver klogere på dynamikken og sammenhængen mellem tanker, følelser og kropslige fornemmelser. Under forløbet mødes man hver mandag live online og har en afsluttende fordybelsesdag. Du lærer mindfulness med mental træning for derigennem at styrke din evne til at være nærværende i hverdagen og til at håndtere de udfordringer du måtte have bedre. Alle kan være med. Det kræver ingen forudsætninger at deltage. Meditationerne er enten siddende eller liggende og du bliver guidet som støtte til dagens tema. Hver session har plads til deltagernes refleksion og spørgsmål. Der vil være opfølgning og støtte igennem forløbet.

Body SDS er en kropsbehandling der kigger på hele din krop ved at behandle hele din krop. Sofie Nishida er autoriseret behandler samt underviser på Body SDS grunduddannelsen og vil være drivkraften i forløbet. Body SDS er en filosofi og en tilgang der ikke tror på, at man kan adskille det fysiske og det psykiske, da der altid vil være en sammenhæng. Med det ikke sagt, at du ikke kan have et fysisk problem uden en psykisk årsag – det kan du sagtens. Men Sofie vil se på dig som et helt menneske og behandler dig ud fra den overbevisning Ræk ud til os hvis du har spørgsmål til forløbet eller hvis du ønsker at tilmelde dig det næste forløb.

Padel er en ketchersport ligesom bordtennis, badminton, squash og tennis. Man spiller i et ’bur’, og banen er 10 x 20 meter med et net i midten. Bolden ligner en tennisbold, men er lidt mindre og lidt blødere, og man spiller med et bat, der er noget kortere end en typisk tennisketcher og uden strenge. Og fremfor alt er det et socialt spil der giver glæde og energi. Padelsporten er Danmarks hurtigst voksende sportsgren, og der bygges baner og spilles padel på livet løs. Men på trods af væksten er det grundet efterspørgslen for at komme til at spille, uhyre vanskeligt at opnå adgang til baner. Men det kan Lehman Partners i samarbejde med træner og fysioterapeut Tom Nygaard Hansen nu hjælpe dig med.

Lisa Klint er uddannet adfærdsterapeut, MBSR mindfulness underviser og stress coach og tilbyder to forskellige online forløb til personer med smerter. Ét 6 ugers online smertemestrings forløb med mindfulness (aktivt link), for personer med non-maligne kroniske smerter og funktionelle lidelser, der har varet længere end 6 måneder. Og ét 8 ugers online mbsr kursus (aktivt link) for personer med smerter, angst og depression, der har været igennem forskellige psykoedukations- og mestringsforløb eller som er i job og ønsker et forløb udenfor arbejdstiden.

Lehman Partners har en helhedsorienteret tilgang til arbejdet med stress, angst og lettere depression, hvor fokus på afspænding af kroppen vægtes lige så højt som den psykoedukative, og coachende del. Ved at inddrage den viden der er omkring naturens indvirkning på stress-, depressions- og angstsymptomer tilbyder Peter Albert Keldsen et forløb med kropslig og mental afspænding i naturen. Et forløb der indretter sig efter vejrforholdene, hvorfor det kan være forskelligt fra gang til gang, men indeholder typisk åndedrætsfokus, visualisering, meditation, aromaterapi og udstræk

Lehman Partners fokuserer på yoga øvelser, hvor det handler om at spænde af i kroppen, give efter og strække bindevævet. På den måde bliver kroppen mere bevægelig og du vil få et større overskud i både krop og sind. Vi tager udgangspunkt i den traditionelle Hatha yoga, men vores undervisning bærer også præg af nyere retninger såsom restorativ- og yin yoga. Der er opmærksomhed på åndedræt, og tilstedeværelse i øvelserne. Vi smidiggør kroppen, og slipper derved fysiske som psykiske spændinger. Er særdeles velegnet ved fysiske udfordringer og gamle skader ved ryg, skuldre og nakke, samt alle stress tilstande.

Afspændende massage er en behagelig og rolig massageform, som er god til muskeltraumer og til dig der har brug for rolig afspænding og velvære. Kroppen arbejdes igennem med et noget blidere tryk og strygninger og er også lindrende for stresstilstande, træthed og perioder med stort mentalt pres. Efter ønske kan der være fokus på nakke, hovedbund og ansigt, da det har en stor afspændende effekt på hele kroppen.

Lehman Partners tilbyder ved Peter Albert Keldsen en helt særlig sansebaseret oplevelse der over en time tager deltageren på en rejse ind i sig selv. Der er fokus på at åbne for alle sanser og hvilken betydning det har for ro og behag i vores autonome nervesystem. Det er gennem sanserne, at der skabes en virkelighed, så kvaliteten af vores sansning definerer kvaliteten af vores virkelighed. En oplevelse hvor du mærker dig selv, hvor du kommer væk fra dit hoved og ned i kroppen, hvilket er essentielt for at være til stede. Oplevelsen der giver øget velvære, renser krop og sjæl og skaber fornyet energi indeholder: 3 sessioner i saunaen med 100 % rene æteriske olier, meditativt lydtæppe der indtager en særlig rolle og støtter din rejse og hav dyp.

Uro, nervøsitet, bekymringer, hedeture, humørsvingninger, mindre overskud, behov for at være alene, følelse af stress… Hvis du kender til dette, er du ikke alene. Mange kvinder plus/minus 50 år oplever en masse symptomer, som kan tolkes som stress, angst, depression – men det kan også skyldes overgangsalder. Lizl Rand og Dorthe Oxgren, journalist og forfatter til bogen ’Da SuperCarla blev hormonforstyrret’ vil sagligt og humoristisk dele deres bedste tips og tricks til hvordan du ikke bare overlever, men også bliver beriget i en periode af dit liv, hvor intet er, som det plejer. Ræk ud til os hvis du vil vide mere eller hvis du ønsker at tilmelde dig det næste foredrag.

Bevægelse Kropsforløb
Back To Top