skip to Main Content

Kurser / Uddannelser

Uddannelser sår ikke frø i dig – men får dine frø til at vokse

Uddannelser


Søvnvejleder uddannelsenTM

Vil du sove rigtig godt?
– og hjælpe andre med at gøre det samme?

Manglende søvn er en alment kendt forklaring og årsag til ikke at kunne fokusere og koncentrere sig, og dermed ikke være i stand til at kunne præstere optimalt. De fleste af os har prøvet det, og vi ved, hvor opslidende det er for vores velbefindende ikke at opnå en optimal søvn. At sove godt er for en del mennesker blevet en luksus, de ikke har adgang til – og det påvirker både privatlivet og arbejdslivet.

Hos Lehman og Partners uddanner vi Søvnvejledere og uanset om du er HR ansvarlig, skolelærer, direktør eller receptionist, kan du give din viden om søvnen videre til dine kolleger og nærmeste og være med til at påvirke deres trivsel.

F L O W Specialist UddannelsenTM

Svært ved at mærke?
Kom ud af den permanente travlhed og ind i dit personlige flow.

Der hvor beslutninger føles livsbekræftende og rigtige – og hjælp andre med kunne det samme.

Rigtig mange oplever en travl og stresset hverdag med en stigende indre tomhed til følge. Vi har det meste, men har svært ved at mærke det. Når vi lever fra hovedet og prøver at regne livet ud, mister vi evnen til at handle tro mod os selv, og frustrationerne bygger sig op inden i.

Lærer vi at handle respektfuldt på vores egne behov og ønsker, lærer vi at tage ansvar for vores egen trivsel. Med det får vi nøglen til at kunne navigere i livets mange beslutninger i integritet med den, vi er. I andres oplevelse bliver vi både mærkbare, gladere og inspirerende.

FLOW Specialist Uddannelsen – BASIS Hold 9 starter 30. august 2021

Kurser


MBSR

Mindfulness Baseret Stress Reduktion

MBSR anbefales af Sundhedsstyrelsen og Sundhed.dk som både forebyggende indsats under mental sundhed og som videnskabeligt veldokumenteret program med effekt på stress, angst, depression og kroniske smerter hos både ellers raske personer og kronisk syge.

Foredrag
Back To Top