skip to Main Content

Uddannelser / Kurser / Foredrag

Uddannelser sår ikke frø i dig – men får dine frø til at vokse

Uddannelser


Søvnvejleder uddannelsenTM

Vil du sove rigtig godt?
– og hjælpe andre med at gøre det samme?

Manglende søvn er en alment kendt forklaring og årsag til ikke at kunne fokusere og koncentrere sig, og dermed ikke være i stand til at kunne præstere optimalt. De fleste af os har prøvet det, og vi ved, hvor opslidende det er for vores velbefindende ikke at opnå en optimal søvn. At sove godt er for en del mennesker blevet en luksus, de ikke har adgang til – og det påvirker både privatlivet og arbejdslivet.

Hos Lehman og Partners uddanner vi Søvnvejledere og uanset om du er HR ansvarlig, skolelærer, direktør eller receptionist, kan du give din viden om søvnen videre til dine kolleger og nærmeste og være med til at påvirke deres trivsel.

Kurser


MBSR

Mindfulness Baseret Stress Reduktion

MBSR anbefales af Sundhedsstyrelsen og Sundhed.dk som både forebyggende indsats under mental sundhed og som videnskabeligt veldokumenteret program med effekt på stress, angst, depression og kroniske smerter hos både ellers raske personer og kronisk syge.

Executive Health Programme

Hellere forebygge end at helbrede

Executive Health Programme er vores forebyggelsesforløb til lederen, direktøren, som vil være på forkant med sin sundhed og trivsel. På forløbet kommer vi hele vejen rundt om lederens psykiske, mentale og fysiske helbred.

Foredrag / Gå-hjem møder


Gå-hjem-møder skaber opmærksomhed og er velkendte i de danske virksomheder og selvom de har eksisteret længe, er de fortsat en populær mødeform, som mange virksomheder og kommuner gør brug af.

Denne type af møder er beregnet som afslutning på en dag eller som input i forbindelse med en temadag eller konference. Møderne adskiller sig ved at ligge sidst på dagen uden for arbejdstid, og kendetegnende er også, at de både har et fagligt og et socialt aspekt.

Hos Lehman Partners kan du booke en af  vores specialister til at holde oplæg og foredrag på gå-hjem-møder, konferencer, udviklingsdage etc.

Emnerne kan være

Stressfri arbejdsplads – findes det? Hør hvordan kan din virksomhed komme stress til livs eller forebygge at det opstår.

Arbejdsflow – hør om de 4 faser i arbejdsflow og få et større indblik i og erfaring med egen indflydelse på flowet i alle hverdagens processer og resultater.

Det vi ikke taler om – om frygten bag stress. Om hvorfor vi ofte først opdager stress, når ’skaden’ er sket og hvordan vi kan blive bedre til at tale sammen om den vigtigste årsag til stress – frygt og dermed forebygge sygemeldinger.

Back To Top