skip to Main Content

Stresshåndtering

Føles det som om, livet falder fra hinanden, kan det være, at det er ved at finde sin rette plads

Er du ramt af stress eller på vej til at blive det?

Advarselssignalerne kommer til udtryk på mange forskellige måder, bl.a. som tankemylder, koncentrationsbesvær, tristhed, angstanfald, dårlig søvn, lettere depression eller måske at du simpelthen trækker dig socialt og ikke længere kan overskue det samme, som du plejer.

Uanset symptomer er der hjælp at hente på vores forløb, som alle har til formål at medvirke til, at du genfinder arbejdsglæden og vender tilbage til et produktivt og trivselsorienteret arbejdsliv.

Vi er specialiserede i psykiske ubalancer og har mere end 15 års erfaring i at hjælpe det enkelte menneske til at finde eller genfinde fodfæstet i (arbejds-)livet.

Vores tilgang er helhedsorienteret og eklektisk baseret – vi ser det hele menneske, vi står overfor. Vi gør brug af personlige og digitale værktøjer og udvælger nøje den rette sammensætning af læring og samtaler inden opstart i vores forløb. Vi hjælper med at skabe indblik i egne tanker – så vel som kropslige processer for derved at skabe udsyn og handling.


Oversigt over forløb

Kom stressen til livs – er et tilbud til dig, som er ramt af stress og udbrændthed.

Angst og lettere depression – er til dig, som er ramt af angst og/eller lettere depression, og som har behov for at blive præsenteret for en række teknikker og værktøjer, som vil hjælpe dig med at genfinde fodfæstet.

Mestringsmetoder – er til dig, som er ramt af stress, angst og udbrændthed. Du vil undervejs i tilbuddet blive præsenteret for en række teknikker og værktøjer, der vil bidrage til øget livskvalitet og handlemuligheder.

Individuelle psykologsamtaler – er til dig som har behov for tale din personlige og professionelle situation igennem med en af vores specialister.

Forløbene består generelt af disse fire elementer:

  • En indledende samtale som vil sikre, at du tilmeldes det helt rette forløb og får tilkoblet den mest optimale coach for dig
  • Undervisning i viden om og håndtering af stress / angst / udbrændthed
  • Et eller flere af følgende elementer: Fysisk træning, afspænding, yoga, mindfulness (MBSR) Slowwalk/Powerwalk og saunagus*
  • 3 individuelle samtaler med en terapeut, psykolog eller coach alt efter behov.

Alle forløb fokuserer på:

  • Styrkelse af din fremtidige håndtering af fysisk og psykisk belastning, gennem viden, indsigt og aktiv handling.
  • Dine ressourcer og valgmuligheder.
  • Motivation og sociale relationer
  • Fornyelse af energien gennem øget kropsbevidsthed via afspænding, mindfulness og åndedrætsteknikker.
  • Realitetskorrigering – at arbejde med realistiske præstationsforventninger.

Vi tilbyder dig et rart og trygt miljø med kvalificerede medarbejdere, som har stor erfaring med at hjælpe mennesker i ubalance.

* Ikke alle tilbud er tilgængelige i både Skodsborg og Aabenraa

Download vores foldere og læs mere om forløbene.

Psykisk førstehjælp
Stress samtale
Back To Top