Køkkenchef hos Hotel Saxkjøbing

Sæt smagen på dagsordenen som ny køkkenchef på historiske Hotel Saxkjøbing!

Vi søger en udviklings- og serviceorienteret køkkenchef, der kan tage ansvar for hotellets à la carte-restaurant, bageri og selskabsarrangementer – potentielt den samlede restaurantforretning.

Som køkkenchef bliver du drivkraften bag restaurantens kulinariske profil. Du sikrer høj kvalitet i madoplevelserne og udvikler menuer, der følger sæsonens bedste råvarer.

Du får ansvar for køkkendriften, herunder planlægning, kvalitetssikring og personaleledelse. Du trives med en hverdag, der følger sæsonernes skift, og hvor nye idéer og variation er en naturlig del af jobbet. Du er en engageret leder, som trives i et dynamisk miljø og ser værtskabet og mødet med gæsterne som en positiv del af din rolle. Du er åben over for nye idéer og spiller aktivt dine kolleger gode.

Du bliver en del af et passioneret team på otte gastronomer med frihed til at eksperimentere og udvikle jer sammen. Vi har en uformel kultur, hvor humor, sammenhold og fællesskab gør hverdagen sjovere.

Dine hovedopgaver som køkkenchef:

  • Ledelse af køkkenteamet, herunder rekruttering, vagtplanlægning og medarbejderudvikling.
  • Overholde og sikre høje standarder.
  • Udvikling af menuer med fokus på lokale og sæsonbestemte råvarer i samarbejde med Claus Meyer og hotellets direktør.
  • Sikre høj kvalitet i alle serveringer – fra morgenbuffet til gourmetmiddag.
  • Ansvarlig for køkkenets økonomi, varebestilling og lagerstyring.
  • Sikre høje standarder inden for hygiejne og arbejdsmiljø.
  • Tæt samarbejde med ledergruppen for at skabe en stærk helhedsoplevelse på tværs af hotellets afdelinger.

Vi forventer, at du:

  • Er faglært kok med minimum 3 års ledererfaring.
  • Har stærke gastronomiske kompetencer.
  • Nyder at yde godt værtskab og god service.
  • Er ansvarlig, beslutningsdygtig og løsningsorienteret.
  • Er en holdspiller, der samarbejder bredt i organisationen.
  • Har teknisk flair og hurtigt tilegner dig nye færdigheder.
  • Taler og forstår dansk og engelsk.
  • Har økonomisk forståelse.

Vi tilbyder:

  • Mulighed for at udvikle restaurantkonceptet i tæt samarbejde med hotellets ejer, Claus Meyer.
  • Et dedikeret kollegateam, der brænder for mindeværdige gæsteoplevelser.
  • Boligløsning.
  • Løn efter kvalifikationer og ansvar.
  • Mulighed for medejerskab ved det rette match.

Arbejdstid: Fuldtid.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt! Vi holder samtaler løbende og ansætter, når den rette kandidat er fundet, så tøv ikke med at sende din ansøgning allerede i dag.

Ansøgningsproces:
Send ansøgning og CV til Helle Lehman fra Lehman Partners.
Mail: helle@lehman-partners.dk
Tlf: +45 20 10 05 26

Vi glæder os til at høre fra dig!

Det 200 år gamle Hotel Saxkjøbing på Lolland er for nyligt blevet renoveret for 40 mio. kr. Hotellet har 34 værelser, restaurant med flere private dining-rum, gårdhave, selskabsfaciliteter, mødelokaler, mikrobageri og en ikonisk teatersal med balkon og plads til 150 siddende gæster. Udover hotellets baghave med urtebede og hængekøje findes en perlerække af lokale leverandører af kød, fjerkræ, frugt og grønt.

www.hotel-saxkjobing.dk