skip to Main Content

Omdrejningspunktet for Lehman Group er menneskets trivsel i arbejdslivet

Lehman Group består af tre virksomheder

Lehman Partners, Lehman Business og Lehman Care, som ejes og drives af Direktør Helle Lehman og team. Lehman Group har afdelinger i Skodsborg og Aabenraa.

Vi er specialiserede i stress, angst og lettere depressions problematikker og har i mere end 15 år hjulpet mennesker igennem sygemelding og tilbage på arbejdsmarkedet.

Hvert år hjælper vi mere end 1.200 sygemeldte mennesker med at genfinde fodfæste efter sygemelding.

Vi samarbejder med kommuner, virksomheder og privatpersoner og glæder os over hvert eneste menneske, som genfinder livsglæden, arbejdslysten og trivslen i hverdagen.

Vores tilgang er helhedsorienteret og eklektisk baseret – vi ser det hele menneske, vi står overfor.

Vi gør brug af personlige og digitale værktøjer og udvælger nøje den rette sammensætning af læring og samtaler ved hver eneste indledende samtale. Vi hjælper det enkelte menneske med at skabe indblik i egne tankeprocesser, opnå en forståelse for livsstrategier og relationelle færdigheder, som kan hjælpe dem med at finde fodfæste i livet igen.

Vi tror på, at indsigt skaber udsyn, men at den rette handling skaber forvandling.

Vi har kun de dygtigste kapaciteter til at hjælpe vores borgere med at omsætte teori til praksis, for derved at skabe reelle handlemuligheder.

Vores team består af psykologer, psyko- terapeuter, fysioterapeuter, søvneksperter, erhvervsfolk og fagspecialister.

Lehman Business

Hos Lehman Business tilbyder vi skræddersyede, effektive og evidensbaserede læringsforløb til erhvervslivet, som er hurtigt omsættelige i en travl hverdag og som hjælper mennesker til at mestre deres arbejdsliv.

Vores faglige teams består af erhvervskonsulenter samt psykologer, karriere coaches, fysioterapeuter, mindfulness- og søvn eksperter der i deres rådgivning gør brug af både personlige og digitale værktøjer.

Lehman Care

Lehman Care henvender sig til mennesker, der i kortere eller længere tid har været uden for arbejdsmarkedet grundet fysiske og/eller psykiske udfordringer og som har brug for en skånsom tilbagevenden til arbejdsmarkedet.

Alle forløb hos Lehman Care er kendetegnet ved, at de er individuelle, håndholdte og har fokus på afklaring i forhold til arbejdsmarkedet.

Lehman Care arbejder social økonomisk og vi har etableret et ”inhouse” praktik og afklaringsforløb med fokus på, at ”Ingen kan alt – men alle kan noget”.

På første salen i vores dejlige lokaler i Aabenraa producerer vi bl.a. Lehman Care Tyngdedynen, udfører opgaver for lokale virksomheder, som f.eks. pakning og forsendelse af te og kaffe, designopgaver, montage opgaver, diverse administrative opgaver m.m.

Efter et forløb hos Lehmann & Partners har jeg erhvervet mig mange nye værktøjer til at håndtere min stress og angst. Der var en rar og tryg atmosfære, og jeg fik ny indsigt i, hvordan jeg kan bruge meditation og mindfulness i min hverdag. Med hjælp fra Lehmann og Partners kom jeg i virksomhedspraktik / jobafklaringspraktik, noget som førte til at jeg efterfølgende blev ansat i et vikariat. Jeg har fået god opfølgning hele vejen, og kan på det varmeste anbefale stedet. Jeg har genfundet troen på mig selv, og er meget taknemmelig for alle de ting, jeg har lært af forløbet.

Sissel D. W.

 

Lehman & Partners har for mig været en lærerig oplevelse. Jeg har udviklet mig på det personlige samt det faglige plan. Dermed har jeg også fået nogle redskaber, som jeg kan arbejde videre med. Jeg har været rigtig glad for at have været en del af dette forløb samt haft et rigtig godt samarbejde med min coach, som har hjulpet mig med at finde det rigtige praktiksted. Det har givet mig mod og energi til at komme tilbage på arbejdsmarkedet igen. En kæmpe tak til jer alle.

Miliqije I.

Jeg har haft en god oplevelse hos Lehman & Partners. Jeg er blevet mødt med stor professionalisme – og i samarbejde med virksomhedskonsulenten fandt vi hurtigt frem til en passende praktikplads, hvor jeg var rigtig glad for at være.

Tina J. 

Af hjertet tak til Lehman Partners. I hjalp mig gennem en svær tid, og sammen fik vi mig “tilbage”
– men nu meget stærkere end før, og udstyret med gode værktøjer til fremover, at kunne klare svære perioder uden at blive stressramt. I er bestemt nogle af hverdagens helte.

Anette

Jeg har fundet troen på mig selv og jeg kan mere, end hvad jeg forstillede mig. Jeg er blivet mere selvsikker og har lært at håndtere vanskelige situationer. Jeg har lært mig selv og min krop bedre at kende og det har gjort det muligt for mig til at se, at jeg er god nok, som jeg er og at det aldrig er for sent at tage imod hjælp.

Undervisningen er så givende og det er et sted, man bare har lyst til at være og lære mere.

Lars

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lehman Business er placeret ved skov og strand
Back To Top