skip to Main Content

LIVET BLIVER IKKE NEMMERE, DU BLIVER BARE STÆRKERE

Lehman Partners har mere end 14 års erfaring med at hjælpe sygemeldte mennesker med stress, angst eller lettere depression tilbage på arbejdsmarkedet – med at hjælpe mennesker med at finde fodfæste i deres liv. Hvert år hjælper vi mere end 1.200 sygemeldte mennesker med fastholdelse eller tilbagevenden til arbejdsmarkedet, og dét er vi stolte af.

Vi samarbejder både med kommuner, private virksomheder og privatpersoner og glæder os over hvert eneste menneske, som kommer tilbage efter sygemelding. Så vælger du at samarbejde med os vil du opleve en erfaren, kompetent og nærværende partner uanset om du møder os i Skodsborg eller Aabenraa – i vores lokaler og omgivelser der i sig selv tilbyder ro og balance.

Vores tilgang er helhedsorienteret og eklektisk baseret, fordi vi altid sér hele det menneske vi står overfor. Vi gør brug af alle personlige og digitale værktøjer og udvælger nøje den rette sammensætning af læring og samtaler ved hver eneste indledende samtale. Kun derigennem kan vi skabe mulighed for at opnå indblik i egne tankeprocesser, opnår en forståelse for livsstrategier og relationelle færdigheder der hjælper mennesker med at finde fodfæste i livet.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Lehman Business er placeret ved skov og strand
Back To Top