skip to Main Content

Omdrejningspunktet for Lehman Partners er menneskets trivsel i arbejdslivet

Lehman Partners er et konsulenthus med mere end 15 års erfaring med at hjælpe mennesker med psykiske og/eller fysiske ubalancer til at finde fodfæste.

Vi samarbejder med virksomheder, kommuner og privatpersoner og byder hver år mere end 1500 mennesker velkommen og glæder os over hvert eneste, der genfinder livsglæden, arbejdslysten og trivslen i hverdagen.

Vi er specialiserede i stress, angst og lettere depressions problematikker og hjælper mennesker igennem sygemelding og tilbage på arbejdsmarkedet.

Vores tilgang er helhedsorienteret og eklektisk baseret – vi ser det hele menneske, vi står overfor.

Vi gør brug af personlige og digitale værktøjer og udvælger nøje den rette sammensætning af læring og samtaler ved hver eneste indledende samtale. Vi hjælper det enkelte menneske med at skabe indblik i egne tankeprocesser, opnå en forståelse for livsstrategier og relationelle færdigheder, som kan hjælpe dem med at finde fodfæste i livet igen.

Vi tror på, at indsigt skaber udsyn, men at den rette handling skaber forvandling.

Vi har kun de dygtigste kapaciteter til at hjælpe vores kursister med at omsætte teori til praksis, for derved at skabe reelle handlemuligheder.

Vores konsulentteam består af psykologer, psykoterapeuter, fysioterapeuter, søvneksperter, erhvervsfolk og fagspecialister.

Lehman Partners

Af hjertet tak til Lehman Partners. I hjalp mig gennem en svær tid, og sammen fik vi mig “tilbage” – men nu meget stærkere end før, og udstyret med gode værktøjer til fremover, at kunne klare svære perioder uden at blive stressramt. I er bestemt nogle af hverdagens helte.

Lars, kursist
oktober 2020

De unge er i den grad presset af hele tiden at skulle skabe deres egen identitet, deres egen særlighed, alt imens de hele tiden føler sig forkerte og utilstrækkelige. Og det er dér, sårbarheden bliver langt mere udbredt og nærmest et indbygget vilkår i ungdomslivet.

Noemi Katznelson
Daglig leder af Center for Ungdomsforskning på Århus Universitet

Efter et forløb hos Lehmann Partners har jeg erhvervet mig mange nye værktøjer til at håndtere min stress og angst. Der var en rar og tryg atmosfære, og jeg fik ny indsigt i, hvordan jeg kan bruge meditation og mindfulness i min hverdag. Med hjælp fra Lehmann Partners kom jeg i virksomhedspraktik / jobafklaringspraktik, noget som førte til at jeg efterfølgende blev ansat i et vikariat. Jeg har fået god opfølgning hele vejen, og kan på det varmeste anbefale stedet. Jeg har genfundet troen på mig selv, og er meget taknemmelig for alle de ting, jeg har lært af forløbet.

Sissel D. W.

Lehman Partners har for mig været en lærerig oplevelse. Jeg har udviklet mig på det personlige samt det faglige plan. Dermed har jeg også fået nogle redskaber, som jeg kan arbejde videre med. Jeg har været rigtig glad for at have været en del af dette forløb samt haft et rigtig godt samarbejde med min coach, som har hjulpet mig med at finde det rigtige praktiksted. Det har givet mig mod og energi til at komme tilbage på arbejdsmarkedet igen. En kæmpe tak til jer alle.

Miliqije I.

Jeg har haft en god oplevelse hos Lehman Partners. Jeg er blevet mødt med stor professionalisme – og i samarbejde med virksomhedskonsulenten fandt vi hurtigt frem til en passende praktikplads, hvor jeg var rigtig glad for at være.

Tina J. 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Back To Top