skip to Main Content

Angst og lettere depression

Få teknikker og værktøjer, der vil støtte dig i processen tilbage til arbejdsmarkedet

Er et tilbud til dig, som er ramt af angst og/eller lettere depression, og som har behov for at blive præsenteret for en række teknikker og værktøjer, der vil støtte dig i processen på din vej tilbage til arbejdsmarkedet. Vi tilbyder dig et rart og trygt miljø med kvalificerede medarbejdere, som har stor erfaring med at hjælpe mennesker i ubalance.

Formål med forløbet
Forløbet har som formål at give dig øget livskvalitet, og en varig og stabil tilknytning til arbejdsmarkedet. Dette ved at give dig indsigt og viden om angst og depression, og give dig reelle handlemuligheder.

Angst og depressions forløbet består af 4 elementer
– Du inviteres til en indledende samtale
– Undervisning
– Fysisk træning & afspænding
– 3 individuelle coach-samtaler

Der vil være max 12 deltagere på holdet.

Praktisk information

Varighed
Du vil blive tilknyttet holdet i et 6 ugers forløb.

Mandag
10.00-11.30: Hold-undervisning
11.30-12.00: Pause
12.00-13.00: Afspænding i naturen

Tirsdag
14.00-15.00 Online mindfulness undervisning

De 3 individuelle coach-samtaler aftales separat.

Hvor
Grevinde Danners Palæ
Skodsborg Strandvej 113
2942 Skodsborg

Angst og lettere depression

Af hjertet tak til Lehman Partners. I hjalp mig gennem en svær tid, og sammen fik vi mig “tilbage” – men nu meget stærkere end før, og udstyret med gode værktøjer til fremover, at kunne klare svære perioder uden at blive stressramt. I er bestemt nogle af hverdagens helte.

Lars, kursist
oktober 2020

Efter et forløb hos Lehmann Partners har jeg erhvervet mig mange nye værktøjer til at håndtere min stress og angst. Der var en rar og tryg atmosfære, og jeg fik ny indsigt i, hvordan jeg kan bruge meditation og mindfulness i min hverdag. Med hjælp fra Lehmann Partners kom jeg i virksomhedspraktik / jobafklaringspraktik, noget som førte til at jeg efterfølgende blev ansat i et vikariat. Jeg har fået god opfølgning hele vejen, og kan på det varmeste anbefale stedet. Jeg har genfundet troen på mig selv, og er meget taknemmelig for alle de ting, jeg har lært af forløbet.

Sissel D. W.

Jeg vil gerne understrege, at jeg har fået meget ud af Jeres tilbud. Man kan mærke, at I brænder for det I laver, og jeg er sikker på, at hvis jeg ikke havde haft denne mulighed, så havde jeg virkelig haft det svært nu. Jeg har fået en masse værktøjer, og det har virkelig skubbet mig i den rigtige retning – både fysisk og psykisk.

Nina, kursist
April 2020

Back To Top