skip to Main Content

Ressourcemestring

Helhedsorienteret ressourcecoaching

Ressourcecoaching er et tilbud til dig, som har behov for at genskabe et optimalt ressourceniveau. Du vil undervejs i tilbuddet blive præsenteret for en række teknikker og værktøjer, som vil bidrage til at skabe bedre livskvalitet. Vi tilbyder dig et rart og trygt miljø med kvalificerede med-arbejdere, som har stor erfaring med at hjælpe mennesker i ubalance.

Formål med forløbet
Formålet med ressourcecoaching er at give dig øget livskvalitet, få stillet skarpt på dine ressourcer og kompetencer med henblik på at få en varig og stabil tilknytning til arbejdsmarkedet. Det gør vi ved at give dig viden om dine egne reaktionsmønstre og energiforvaltning, samt ved at give dig reelle handlemuligheder til at øge din trivsel.

Forløb
Vi starter med at kontakte dig for en indledende samtale, hvor vi aftaler startdato og indhold af forløb. Her får du også tildelt en coach, som du har de individuelle samtaler med. 

Praktisk information

  • Indledende samtale
  • 8 x ressourcecoaching
  • Notesbog
  • Podcasts om fx energi, tanker, opmærksomhedstræning og guidede gåture
  • Online moduler om fx mindfulness og søvnoptimering
  • Adgang til lukket Facebook gruppe for nuværende og tidligere kursister

Hvor
Vestergade 38, 4930 Maribo eller
Axeltorv 2, 4900 Nakskov

Ressourcemestring

Af hjertet tak til Lehman Partners. I hjalp mig gennem en svær tid, og sammen fik vi mig “tilbage” – men nu meget stærkere end før, og udstyret med gode værktøjer til fremover, at kunne klare svære perioder uden at blive stressramt. I er bestemt nogle af hverdagens helte.

Lars, kursist
oktober 2020

Efter et forløb hos Lehmann Partners har jeg erhvervet mig mange nye værktøjer til at håndtere min stress og angst. Der var en rar og tryg atmosfære, og jeg fik ny indsigt i, hvordan jeg kan bruge meditation og mindfulness i min hverdag. Med hjælp fra Lehmann Partners kom jeg i virksomhedspraktik / jobafklaringspraktik, noget som førte til at jeg efterfølgende blev ansat i et vikariat. Jeg har fået god opfølgning hele vejen, og kan på det varmeste anbefale stedet. Jeg har genfundet troen på mig selv, og er meget taknemmelig for alle de ting, jeg har lært af forløbet.

Sissel D. W.

Jeg vil gerne understrege, at jeg har fået meget ud af Jeres tilbud. Man kan mærke, at I brænder for det I laver, og jeg er sikker på, at hvis jeg ikke havde haft denne mulighed, så havde jeg virkelig haft det svært nu. Jeg har fået en masse værktøjer, og det har virkelig skubbet mig i den rigtige retning – både fysisk og psykisk.

Nina, kursist
April 2020

Back To Top