skip to Main Content

Foredrag / Gå-hjem møder

Indsigt sår ikke frø i dig
– men får dine frø til at vokse


Foredrag / Gå-hjem møder

Gå-hjem-møder skaber opmærksomhed og er velkendte i de danske virksomheder og selvom de har eksisteret længe, er de fortsat en populær mødeform, som mange virksomheder og kommuner gør brug af.

Denne type af møder er beregnet som afslutning på en dag eller som input i forbindelse med en temadag eller konference. Møderne adskiller sig ved at ligge sidst på dagen uden for arbejdstid, og kendetegnende er også, at de både har et fagligt og et socialt aspekt.

Hos Lehman Partners kan du booke en af  vores specialister til at holde oplæg og foredrag på gå-hjem-møder, konferencer, udviklingsdage etc.

Emnerne kan være

Stressfri arbejdsplads – findes det? Hør hvordan kan din virksomhed komme stress til livs eller forebygge at det opstår.

Arbejdsflow – hør om de 4 faser i arbejdsflow og få et større indblik i og erfaring med egen indflydelse på flowet i alle hverdagens processer og resultater.

Det vi ikke taler om – om frygten bag stress. Om hvorfor vi ofte først opdager stress, når ’skaden’ er sket og hvordan vi kan blive bedre til at tale sammen om den vigtigste årsag til stress – frygt og dermed forebygge sygemeldinger.

Back To Top