skip to Main Content

Ledelse og administration

Helle Lehman

Helle Lehman

Direktør
+45 20 10 05 26
helle@lehman-partners.dk

Helle har over 20 års erfaring fra det private erhvervsliv, primært indenfor HR, salg og marketing. Helle har løbende og målrettet suppleret sine kompetencer med kommercielle-, ledelses- og personlige udviklingskurser og uddannelser.

Helle har en pMBA, er certificeret adfærdsanalytiker med Certificate of Behavioural Analysis og har en Master i stress & konflikt management fra Evan-Jones International.

Desuden har Helle en uddannelse i løsningsfokuseret coaching fra CI og er certificeret DISC & EIQ trainer fra Thomas International & EJ.

Mia Dørre

Mia Dørre

Koordinator
+45 40 43 33 13
mia@lehman-partners.dk

Mia er vores koordinator, og det er formodentlig Mias venlige ansigt, du møder først, når du kommer ind ad døren i Grevinde Danner Palæet. Hun varetager derudover mange forskellige opgaver som bl.a. klargøring af uddannelses materiale, fremmøde, afbud, indkøb og diverse administrative opgaver.

Mia er oprindelig uddannet klinikassistent og har arbejdet både i det private og kommunale. Hun har i mange år arbejdet på DTU med økonomi, bogholderi, fakturering og administration.

Lone Korsgaard

Lone Korsgaard

Økonomiansvarlig
+45 22 25 12 30
lonekorsgaard@lehman-partners.dk

Lone er ansvarlig for økonomi og administrative opgaver, og har været en del af Lehman & Partners i mange år.

Lone har en stærk administrativ baggrund som administrativ koordinator og personlig assistent. Hun har selv været ramt af stress og depression, og har været igennem et længere udredningsforløb pga. kroniske smerter og er ansat i fleksjob hos Lehman & Partners.

Sandi Müller

Sandi Müller

Administrationschef, Aabenraa
+45 20 47 37 50
sandi@lehman-partners.dk

Sandi Müller har – efter at have studeret og boet i Spanien en årrække – haft en lang karriere i det private erhvervsliv som leder, og arbejdet med bla. ansættelse og uddannelse af medarbejdere, etablering af virksomhedspraktikker samt jobskabelse til unge. Sandi har en akademi uddannelse indenfor drift og ledelse med fokus på trivsel, projektledelse, profilanalyser (Belbin og DISC) mm.

Morten Larsen

Morten Larsen

Partner
+45 40 76 75 77
morten@lehman-partners.dk

Morten har 25 års erfaring indenfor salg og behovsafklaring og har ansvaret for salg til kommuner og private virksomheder.

lehman-partners_Individuelle_psykologsamtaler2

Tine Jessen

Assistent
Aabenraa
tine@lehman-partners.dk

lehman-partners_Individuelle_psykologsamtaler2

Randi Schmidt

Administrativ koordinator
Lehman Care Aabenraa
randi@lehman-partners.dk

Kompetenceteam i Skodsborg

Lizl Rand

Lizl Rand

Psykoterapeut
+45 22 61 92 80
lizl@lehman-partners.dk

Lizl er uddannet journalist og psykoterapeut. Har været leder i mediebranchen de sidste tolv år bl.a. som chefredaktør på fem magasiner samt bestyrelsesmedlem i Aller Media A/S og del af topledelsen. Er desuden en erfaren coach og underviser. Foredragsholder og forfatter til bogen “Kom stærk ud af din angst – en personlig beretning om at ligne en succes udenpå og være bange indeni”. Fungerer som censor ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Lise Liv Skovgaard

Lise Liv Skovgaard

Psykolog
+45 23 83 13 38
liseliv@lehman-partners.dk

Lise Liv er psykolog, uddannet cand.psych fra Københavns Universitet i klinikpsykologi og neuropsykologi. Lise Liv har mange års erfaring som underviser i pædagogik, psykologi og filosofi.

Hun er særlig optaget af mødet mellem mennesker, forståelse, nærvær og menneskers arbejde med deres personlige- og professionelle integritet. Lise Liv er i tillæg til psykologien uddannet i stemmens anatomi og arbejder med at kombinere psykologien og vocalcoaching, hvilket indebærer stemme- og åndedrætstræning.

Peter Albert Keldsen

Peter Albert Keldsen

Psykoterapeut
+45 27 20 40 79
pfk@lehman-partners.dk

Peter er psykoterapeut, mindfulness instruktør og positiv psykologi vejleder. Peter har en mangeårig baggrund som eliteidrætsudøver både i ind og udland og har arbejdet som mentaltræner og coach. Oprindelig uddannet lærer med en bachelor i musik. En væsentlig del af Peters arbejde er at skabe livskraft i form af visualisering og realisering af drømme og mål. For at kunne komme i kontakt med og opnå sine mål og drømme er kontakten til ens inderste vigtig. Dette kræver balance i krop og sind.

Lisa Klint

Lisa Klint

Coach og MBSR Instruktør
+45 50 47 41 00
lisa@lehman-partners.dk

Lisa har mange års erfaring som leder i det private og offentlige, og er i dag individuel ledelsesrådgiver og erhvervs coach. Hun er uddannet MBSR lærer fra Center for Mindfulness på Massachusetts University, Forest Therapy Practitioner, Skovbad guide fra Forest Therapy Institute, NHG Hypnoterapeut, certificeret Executive Coach fra Axept og uddannet søvnvejleder.

Mikael Rasmussen

Mikael Rasmussen

Søvnekspert
+45 21 43 80 21
mikael@lehman-partners.dk

Mikael Rasmussen har 25 års undervisningserfaring, og er i dag tilknyttet Stresstænketanken inden for undervisning samt rådgivning i psykisk arbejdsmiljø. Mikael har specialiseret sig i søvnens betydning for sundhed og trivsel, og bliver ofte brugt som søvnekspert i medierne. Mikael er ligeledes medforfatter til bogen “Sov godt hele natten” (Gyldendal, 2010).

Jill Rübenach Holst

Jill Rübenach Holst

Konsulent
+45 61 12 00 26
jill@lehman-partners.dk

Jens Thygesen

Jens Thygesen

Cand.med og speciallæge i almen medicin

Jens er cand.med og speciallæge i almen medicin. Han er blandt Danmarks mest erfarne læger i tilbundsgående forebyggende helbredsundersøgelser og er stifter og partner i Thygesen-Health, der skræddersyr individuelle sundheds-, kost- og motionsforløb.

Anne-Louise Haarby

Anne-Louise Haarby

Coach og Yoga instruktør
+45 61 60 25 30
anne-louise@lehman-partners.dk 

Anne-Louise Haarby har primært erfaring indenfor HR og kommunikation med særligt fokus på organisations- og kulturudvikling, implementering af trivselsprojekter, det psykiske arbejdsmiljø samt fastholdelse og udvikling af de menneskelige ressourcer samt tydelig og effektiv kommunikation.

Derudover har Anne-Louise arbejdet selvstændigt indenfor stress management og life-balance. Hun fungerer yderligere som mentor og arbejder med familier, der bl.a. er ramt af stress, spiseforstyrrelser, angst og depression.

Anne-Louise certificeret coach i det systemiske, ledelsesbaserede og på det personlige plan, mindfulness og yoga instruktør, NLP og Enneagram Master samt Master in Human Dynamics fra Evan-Jones international.

Anne-Louise er empatisk og har en relationsskabende, anerkendende, nysgerrig og inspirerende tilgang til andre mennesker.

Sara Riis

Sara Riis

Talentcoach
+45 60 35 07 00

Suzanne Jønsson

Pia Jønsson

Sorgvejleder
+45 21 94 32 06

Kompetenceteam i Aabenraa og Haderslev

Anne Kanst

Anne Kanst

Konsulent & OM i YouSee

Anne er internationalt certificeret coach, CPCC, NLP Master og Stress konsulent. Hun har bred international erfaring og har arbejdet mange år i udlandet, hvilket har givet hende en stor erfaring og indsigt i at arbejde med kollegaer, kunder og partnere på tværs af kulturelle forskelle og nationaliteter. Anne har været HR-manager og Teamleder fra bl.a. TDC og har specialiseret sig i at undervise i personlig branding og lederskab.

Else-Iseling-rotated-blackwhite

Else Iseling

Psykoterapeut & sexolog
+45 21 73 40 36
else@lehman-partners.dk

Else er underviser og coach med fokus på tilvejebringelse og forankring af redskaber der forandrer tankegange og som sætter mål for ønskede forandringer. Hun har en sundhedsfaglig baggrund som sygeplejerske og jordemoder, heraf 22 år som leder. Derudover har nysgerrighed bragt hende langt omkring uddannelsesmæssigt, hun er Registreret Psykoterapeut, har en master i NLP, er coach og stresscoach, er certificeret i DISC profiler og formidler uddannet fra Axept, hvor hun har været tilknyttet som konsulent og coachtræner i nogle år.

Morten Truelsen Hansen

Morten T. Hansen

Fysioterapeut
+45 74 62 29 52
mortenth@lehman-partners.dk

Morten er uddannet fra Esbjerg fysioterapiskole i 2003. Efter endt eksamen startede Morten  Form og Fysioterapi (nuværende Sport og Fitness) i Skærbæk fritidscenter som er et fitnesscenter med tilhørende fysioterapibehandling.

Fokus i vores regi er Boldhold – et hold som styrker både krop og lattermuskler.

Træningen består af styrke- og stabilitetsøvelser for hele kroppen. Derudover er der fokus på balance og kropsholdning. Vi tager udgangspunkt i den store træningsbold, men bruger også elastikker og lette vægtstænger samt egen kropsvægt som modstand.

Der er plads til individuelle behov samt forskellige niveauer på dette hold.

Sisse Horup

Sisse Horup

Virksomhedskonsulent
+45 40 43 20 57
sisse@lehman-partners.dk

Sisse har mere end 20 års erfaring fra det private erhvervsliv, hovedsagelig inden for personale, eksportsalg, indkøb og lagerstyring, hvor hun løbende har taget kurser og uddannelser indenfor coaching, vejledning og salgspsykologi. Hun har i dag fokus på optimeret outplacement.

Tove Schultz Lund

Tove Schultz Lund

Afspændingspædagog
+45 30 30 27 72
tove@lehman-partners.dk

Tove Schultz Lund har en 3 årig uddannelse som bevægelse og afspændingspædagog. Har mange års erfaring inden for faget. Tove tager altid udgangspunkt i det hele menneske, fysisk og psykisk. Arbejder med øget kropsbevidsthed og balance i kroppen. Gør den enkelt person bevidst om at ændre dårlige vaner til gode vaner.

Interesseområde: Holdtræning i bevægelse og afspænding.
Træning i varmtvandsbasin.
Enetime (Afspændings pædagogisk behandling).

Charlotte H. Pedersen

Charlotte H. Pedersen

Psykoterapeut
+45 21 90 00 08
charlotte@lehman-partners.dk

Charlotte har i mange år arbejdet indenfor de psykologiske områder og er terapeut indenfor kognitiv psykoterapi med fokus på at hjælpe mennesker til at blive mentalt stærkere gennem værktøjer til brug til selvhjælp. Hun har en række uddannelser bag sig, såsom erhvervspsykologi, 2 årig uddannelse som ID life coach, stress coach, gruppe og team coach overbygning, enneagram coach, livsfilosofi, hypnoterapeut, certificeret DISC hos Discover, underviser i personlig branding, indehaver/partner ved Frank Johansen Kanst Hinchely samt 4 årig uddannelse i kognitiv psykoterapi hos Cektos.

Christa Lunn

Christa Lunn

Psykoterapeut
+45 40 29 27 28
christa@lehman-partners.dk

Christa Lunn har en sundhedsfaglig baggrund som sygeplejerske og anæstesisygeplejerske.

Christa har desuden uddannet sig som konfliktmægler, coach, supervisor og psykoterapeut og er certificeret bruger af person profil analysen DISC.

Christa har gennem mange år hjulpet mennesker der oplever “bøvl i livet” som f.eks. konflikter med sig selv eller andre, stress, depression, angst, personlig udvikling, “hvor finder jeg mit næste arbejde, og når mennesker bare ikke kan finde ud af hvorfor de har det som de har det.

Christa er jordnær og nærværende, og tager altid udgangspunkt i hvor du er lige nu.

Christa bringer forskellige værktøjer i spil – afhængig af hvordan du har det – og hvad der skal til for at du kan bevæge dig videre fra dit nuværende ståsted – mod dit mål.

Carsten-rotated-blackwhite

Carsten Kindberg

Psykoterapeut og Hypnoterapeut
+45 40 43 38 82
carsten@lehman-partners.dk

lehman-partners_Individuelle_psykologsamtaler2

Jette Kaehne

Virksomhedskonsulent
+45 40 43 06 63
jette@lehman-partners.dk

Kompetenceteam på Lolland

Christian Buono

Christian Buono

Psykoterapeut
+45 51 33 05 55
christian@lehman-partners.dk

Er uddannet Socialpædagog og psykoterapeut ved Neokognivt Institut. Jeg arbejder ud fra den 3. bølge, med fokus på den Metakognitive metode.

Søren-Kragholm

Søren Lassen Kragholm

Coach og psykoterapeut
+45 61 61 16 16
soren@lehman-partners.dk

Erfaren coach og psykoterapeut med fokus på motivation og håb. Der er altid flere veje fremad, og en god dialog om disse fremmer din handlekraft og dit fokus.

Dorthe-210x316

Dorthe Jakobsen

Coach
+45 20 95 40 03

Uddannet Pædagog og har efterfølgende taget en ”diplom i udsatte børn og unge”.

De sidste 20 år har Dorthe arbejdet med udsatte børn, unge og familier og oparbejdet en bred erfaring i komplicerede anbringelsesforløb.

Herfra fik Dorthe en stilling som underviser på SOSU-skolen i Nykøbing F. på den pædagogiske linje.

I dag arbejder Dorthe som Uddannelseskonsulent med en kernefunktion, der handler om at fastholde elever i deres uddannelsesforløb.

Dorthes tilgang er empatisk og altid i øjenhøjde med et hovedformål om at bringe empowerment og gode mestrings strategier til den enkelte – der giver gode og virksomme værktøjer til dagligdagen.

Uddannet metakognitivterapeut, og fortsætter på 2.år hos Psykoterapeuterne.

Lotte_Ladegaard-210x316

Lotte Ladegaard

Coach og yogalærer
+45 27 30 17 89

Rådgiver, yogalærer, underviser og kommunikatør med 28 års erfaring med samtaler og psykosociale indsatser med voksne, unge og børn i forskellige former for sårbarhed. Jeg tror på, at alle mennesker har ret til at blive lyttet til, hørt og taget alvorligt. I fællesskab og med udgangspunkt i dine behov finder vi håb og værktøjer, der kan gøre din hverdag lidt nemmere at være i.

Back To Top