skip to Main Content

Ledelse og administration

Helle Lehman

Helle Lehman

Direktør
+45 20 10 05 26
helle@lehman-partners.dk

Helle har over 20 års erfaring fra det private erhvervsliv, primært indenfor HR, salg og marketing. Helle har løbende og målrettet suppleret sine kompetencer med kommercielle-, ledelses- og personlige udviklingskurser og uddannelser.

Helle har en pMBA, er certificeret adfærdsanalytiker med Certificate of Behavioural Analysis og har en Master i stress & konflikt management fra Evan-Jones International.

Desuden har Helle en uddannelse i løsningsfokuseret coaching fra CI og er certificeret DISC & EIQ trainer fra Thomas International & EJ.

Lone Korsgaard

Lone Korsgaard

Økonomiansvarlig
+45 22 25 12 30
lonekorsgaard@lehman-partners.dk

Lone er ansvarlig for økonomi og administrative opgaver, og har været en del af Lehman & Partners i mange år.

Lone har en stærk administrativ baggrund som administrativ koordinator og personlig assistent. Hun har selv været ramt af stress og depression, og har været igennem et længere udredningsforløb pga. kroniske smerter og er ansat i fleksjob hos Lehman & Partners.

John-210x316

John Kvistgaard

Erhvers- & projektkonsulent
Socialøkonomi – forretningsudvikling & partnerskaber
Telefon 30228153

John@lehman-partners.dk

John Kvistgaard har stor erfaring med partnerskaber og virksomhedsudvikling fra både erhvervslivet og på det kommunale område.

John kommer fra en stilling som konsulent hos Kooperationen, hvor han har været en del af projekt Rummelig Genstart med fokus på etablering af partnerskabsaftaler imellem socialøkonomiske virksomheder og ordinære virksomheder.

Før da, har han i sammenlagt otte år stået i spidsen for socialøkonomiske indsatser i henholdsvis Ikast-Brande og Silkeborg kommuner. Begge steder har opgaven været at udvikle en kommunal strategi for socialøkonomi, socialtansvar og skabelse af rummelige arbejdspladser. Begge steder har de centrale virkemidler været partnerskaber imellem virksomheder og kommune.

John har desuden været selvstændig og salgschef i flere store virksomheder med ansvar for salg og markedsføring i både Danmark og i udlandet.

Tina-Dahl-Lausen-210x316

Tina Dahl Lausen

Administrativ Koordinator
+45 20 47 37 50
tl@lehman-partners.dk

Morten Larsen

Morten Larsen

Partner
+45 40 76 75 77
morten@lehman-partners.dk

Morten har 25 års erfaring indenfor salg og behovsafklaring og har ansvaret for salg til kommuner og private virksomheder.

Randi-210x316

Randi Schmidt

Drift Koordinator
Lehman Care Aabenraa
randi@lehman-partners.dk

Kompetenceteam i Skodsborg

Lizl Rand

Lizl Rand

Psykoterapeut
+45 22 61 92 80
lizl@lehman-partners.dk

Lizl er uddannet journalist og psykoterapeut. Har været leder i mediebranchen de sidste tolv år bl.a. som chefredaktør på fem magasiner samt bestyrelsesmedlem i Aller Media A/S og del af topledelsen. Er desuden en erfaren coach og underviser. Foredragsholder og forfatter til bogen “Kom stærk ud af din angst – en personlig beretning om at ligne en succes udenpå og være bange indeni”. Fungerer som censor ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Lise Liv Skovgaard

Lise Liv Skovgaard

Psykolog
+45 23 83 13 38
liseliv@lehman-partners.dk

Lise Liv er psykolog, uddannet cand.psych fra Københavns Universitet i klinikpsykologi og neuropsykologi. Lise Liv har mange års erfaring som underviser i pædagogik, psykologi og filosofi.

Hun er særlig optaget af mødet mellem mennesker, forståelse, nærvær og menneskers arbejde med deres personlige- og professionelle integritet. Lise Liv er i tillæg til psykologien uddannet i stemmens anatomi og arbejder med at kombinere psykologien og vocalcoaching, hvilket indebærer stemme- og åndedrætstræning.

Peter Albert Keldsen

Peter Albert Keldsen

Psykoterapeut
+45 27 20 40 79
pfk@lehman-partners.dk

Peter er psykoterapeut, mindfulness instruktør og positiv psykologi vejleder. Peter har en mangeårig baggrund som eliteidrætsudøver både i ind og udland og har arbejdet som mentaltræner og coach. Oprindelig uddannet lærer med en bachelor i musik. En væsentlig del af Peters arbejde er at skabe livskraft i form af visualisering og realisering af drømme og mål. For at kunne komme i kontakt med og opnå sine mål og drømme er kontakten til ens inderste vigtig. Dette kræver balance i krop og sind.

Lisa Klint

Lisa Klint

Coach og MBSR Instruktør
+45 50 47 41 00
lisa@lehman-partners.dk

Lisa har mange års erfaring som leder i det private og offentlige, og er i dag individuel ledelsesrådgiver og erhvervs coach. Hun er uddannet MBSR lærer fra Center for Mindfulness på Massachusetts University, Forest Therapy Practitioner, Skovbad guide fra Forest Therapy Institute, NHG Hypnoterapeut, certificeret Executive Coach fra Axept og uddannet søvnvejleder.

Mikael Rasmussen

Mikael Rasmussen

Søvnekspert
+45 21 43 80 21
mikael@lehman-partners.dk

Mikael Rasmussen har 25 års undervisningserfaring, og er i dag tilknyttet Stresstænketanken inden for undervisning samt rådgivning i psykisk arbejdsmiljø. Mikael har specialiseret sig i søvnens betydning for sundhed og trivsel, og bliver ofte brugt som søvnekspert i medierne. Mikael er ligeledes medforfatter til bogen “Sov godt hele natten” (Gyldendal, 2010).

Jens Thygesen

Jens Thygesen

Cand.med og speciallæge i almen medicin

Jens er cand.med og speciallæge i almen medicin. Han er blandt Danmarks mest erfarne læger i tilbundsgående forebyggende helbredsundersøgelser og er stifter og partner i Thygesen-Health, der skræddersyr individuelle sundheds-, kost- og motionsforløb.

Anne-Louise Haarby

Anne-Louise Haarby

Coach og Yoga instruktør
+45 61 60 25 30
anne-louise@lehman-partners.dk 

Anne-Louise Haarby har primært erfaring indenfor HR og kommunikation med særligt fokus på organisations- og kulturudvikling, implementering af trivselsprojekter, det psykiske arbejdsmiljø samt fastholdelse og udvikling af de menneskelige ressourcer samt tydelig og effektiv kommunikation.

Derudover har Anne-Louise arbejdet selvstændigt indenfor stress management og life-balance. Hun fungerer yderligere som mentor og arbejder med familier, der bl.a. er ramt af stress, spiseforstyrrelser, angst og depression.

Anne-Louise certificeret coach i det systemiske, ledelsesbaserede og på det personlige plan, mindfulness og yoga instruktør, NLP og Enneagram Master samt Master in Human Dynamics fra Evan-Jones international.

Anne-Louise er empatisk og har en relationsskabende, anerkendende, nysgerrig og inspirerende tilgang til andre mennesker.

Suzanne Jønsson

Pia Jønsson

Sorgvejleder
+45 21 94 32 06

Sara Riis

Sara Riis

Talentcoach
+45 60 35 07 00

Kompetenceteam i Aabenraa og Haderslev

Anne Kanst

Anne Kanst

Konsulent & OM i YouSee

Anne er internationalt certificeret coach, CPCC, NLP Master og Stress konsulent. Hun har bred international erfaring og har arbejdet mange år i udlandet, hvilket har givet hende en stor erfaring og indsigt i at arbejde med kollegaer, kunder og partnere på tværs af kulturelle forskelle og nationaliteter. Anne har været HR-manager og Teamleder fra bl.a. TDC og har specialiseret sig i at undervise i personlig branding og lederskab.

Inga_160258

Inga Kvistgaard

Faglig konsulent
+45 20 55 76 69
inga@lehman-partners.dk

Inga har en bred erhvervserfaring – både fra privat og offentligt regi.

De seneste 20 år har hun arbejdet med afklaring og optræning af borgere i henholdsvis Horsens- og Herning kommunes jobcenter.

Fokus på at støtte og guide borgere til en tilbagevenden/afklaring i forhold til arbejdsmarkedet.

Morten Truelsen Hansen

Morten T. Hansen

Fysioterapeut
+45 74 62 29 52
mortenth@lehman-partners.dk

Morten er uddannet fra Esbjerg fysioterapiskole i 2003. Efter endt eksamen startede Morten  Form og Fysioterapi (nuværende Sport og Fitness) i Skærbæk fritidscenter som er et fitnesscenter med tilhørende fysioterapibehandling.

Fokus i vores regi er Boldhold – et hold som styrker både krop og lattermuskler.

Træningen består af styrke- og stabilitetsøvelser for hele kroppen. Derudover er der fokus på balance og kropsholdning. Vi tager udgangspunkt i den store træningsbold, men bruger også elastikker og lette vægtstænger samt egen kropsvægt som modstand.

Der er plads til individuelle behov samt forskellige niveauer på dette hold.

Christa Lunn

Christa Lunn

Psykoterapeut
+45 40 29 27 28
christa@lehman-partners.dk

Christa Lunn har en sundhedsfaglig baggrund som sygeplejerske og anæstesisygeplejerske.

Christa har desuden uddannet sig som konfliktmægler, coach, supervisor og psykoterapeut og er certificeret bruger af person profil analysen DISC.

Christa har gennem mange år hjulpet mennesker der oplever “bøvl i livet” som f.eks. konflikter med sig selv eller andre, stress, depression, angst, personlig udvikling, “hvor finder jeg mit næste arbejde, og når mennesker bare ikke kan finde ud af hvorfor de har det som de har det.

Christa er jordnær og nærværende, og tager altid udgangspunkt i hvor du er lige nu.

Christa bringer forskellige værktøjer i spil – afhængig af hvordan du har det – og hvad der skal til for at du kan bevæge dig videre fra dit nuværende ståsted – mod dit mål.

Nicole-Hertz-210x316

Nicole Hertz

Coach, underviser og afspænding
+45 22 36 36 69
nicole@lehman-partners.dk

Kompetenceteam på Lolland

Lesette-Rasmussen-210x316

Lisette Rasmussen

Teamleder, BA.psych og coach
+45 61 39 97 64
lisette@lehman-partners.dk

Baggrund: BA.Psych, Stud.KA.Psych samt uddannet coach, procesfacilitator og projektleder.

Hos Lehman Partners er jeg teamleder for Lollands-teamet og har ledelsen over de øvrige coaches samt kontakten til vores samarbejdspartnere. Desuden indgår jeg selv i coachingen af borgere i Lolland Kommune, som er sygemeldt eller risiko for at blive det. Jeg har særlige kompetencer i forhold til at hjælpe borgeren med at forstå de personlige og kontekstuelle mønstre og dynamikker, som forårsager stress, og skabe nye tilgange og strategier.

Jeg har tidligere arbejdet med udvikling af mennesker, personalegrupper og sociale projekter i NGO-branchen, fagbevægelsen, kommunalt regi og i universitetsverdenen samt som selvstændig konsulent.

Christian Buono

Christian Buono

Psykoterapeut
+45 51 33 05 55
christian@lehman-partners.dk

Baggrund: Socialpædagog, psykoterapeut og coach

Hos Lehman Partners coacher jeg borgere i Lolland Kommune, som er sygemeldt eller risiko for at blive det. Jeg har særlige kompetencer inden for den metakognitive metode, som har god effekt, hvis borgeren er præget af ængstelighed og tankemylder. Desuden har jeg en del erfaring med komplekse livsproblematikker og med at bryde dem ned i mindre dele, som er overskuelige og håndterbare.

Jeg har tidligere arbejdet som familierådgiver, parterapeut, børne-ungekonsulent, supervisor og selvstændig konsulent, og jeg har drevet opholdssted for anbragte unge samt været kaptajn på socialpædagogisk skibsprojekt.

Malene-210x316

Malene Hjøllund

Coach
+45 30 95 35 60
malene@lehman-partners.dk

Baggrund: Læreruddannet, diplom i ledelse samt coach.

Hos Lehman Partners coacher jeg borgere i Lolland Kommune, som er sygemeldt eller risiko for at blive det. Jeg har særlige kompetencer i forhold til at støtte borgeren i at forstå sin arbejds- og livssituation og at få disse til at hænge sammen. Desuden kan jeg arbejde med borgerens almene krops- og sindstilstand og hjælpe med at skabe fysisk og psykisk balance.

Jeg har tidligere arbejdet som folkeskolelærer, og jeg har erfaring med ledelse, pædagogik og didaktik inden for skole- og dagtilbudsverdenen, med naturcoaching og mindfulness samt som selvstændig konsulent.

AnneSteen-210x316

Anne Steen Hansen

Coach
+45 51 91 81 37
anne@lehman-partners.dk

Hos Lehman Partners giver jeg online coaching til kommunale ledere samt ledere fra det private erhvervsliv, som har brug for sparring og rådgivning i forhold til deres ledelsesposition. Jeg har særlige kompetencer i forhold til det krydsfelt, som mellemledere befinder sig i mellem egen leder, eget lederteam og egne medarbejdere samt udfordringen ved at være leder i en kommunal og politisk organisation.

Jeg har tidligere arbejdet som projektchef og specialkonsulent på udviklingsprojekter i kommunalt regi, og jeg har erfaring med projektledelse og kommunikation i NGO-verdenen samt som selvstændig konsulent.

Back To Top