skip to Main Content

Jobklar

Tilbage på arbejdsmarkedet efter ledighed?


Har du en borger, der skal tilbage på arbejdsmarkedet efter ledighed?

Jobklar er et forløb, hvor borgeren introduceres for den indsats, der har afgørende betydning for at komme i beskæftigelse igen.

Jobklar forløbet har fokus på de indsatsområder, der har en afgørende betydning for at komme i beskæftigelse.

Vores udgangspunkt er, at alle har ressourcer, selv om man oplever modløshed, føler sig fastlåst eller langt væk fra arbejdsmarkedet.

Formål
Vi ønsker at give den aktuelle borger de bedste kort på hånden i forhold til at vende tilbage på arbejdsmarkedet.

Derfor entrerer vi med aktive erhvervsfolk samt et stærkt tværfagligt team, alle med stor erfaring i at hjælpe i processen mellem ledighed og en reel tilbagevenden i job.

Med en håndholdt og målrettet indsats er vore erfaring, at over 80% har en reel mulighed for at genfinde fodfæstet efter sygdom og/eller ledighed og dermed blive helt eller delvist selvforsørgende igen.

 


Jobklar online undervisning

Foruden den arbejdsmarkedsrettede del af undervisningen, vil der være individuelle samtaler med erhvervscoach/jobkonsulent samt mst træning* med fokus på kropsforståelse.

Vi underviser i arbejdsmarkedsforståelse med moduler indenfor:

  • Den profesionelle ansøgning
  • Et CV der fænger
  • Personlig fremtræden og selvværd
  • Personligt ansvar og handlekraft
  • Opbygning af netværk og relationer
  • Tydelig kommunikation og konflikt-løsning
  • Personprofilanalyse 
  • Fokus på værdien af en god nats søvn
    samt en styrket krop.

Al teori bliver gjort operationel og direkte anvendelig. Vores erfaring viser, at teorien skaber indsigt, men at denne indsigt skal omdannes til handling.

Jobklar online forløbet er fleksibelt og giver mulighed for at gense undervisnings- og træningsmodulerne. Kursisterne kan tjekke ind live med underviseren online på de givne tidspunkter og herefter kan de, via tilsendt link, gense modulerne 7 dage frem. De individuelle samtaler med tilkoblet fagkonsulent, planlægges med den enkelte, som det passer ind i optrapning, anden behandling eller livsvilkår i øvrigt.

Praktisk information

Online

Varighed: 6 uger

1 x visiterende samtale inden opstart af forløb

1 x gennemgang af person-profilanalyse

3 x samtaler – jobfokus

Hold/Via Zoom
6 x undervisning – jobfokus á 75 min. pr. modul

6 x kropsforståelse – mst træning* á 60 min pr. modul

2 x tillægsmoduler med fokus på f.eks. smerte-mestring eller søvnoptimering á 75 min. pr. modul

Opfølgningmoduler
3 x læringsmoduler, der understøtter overgangsfasen mellem ledighed og tilbagevenden i job

Jobklar Lehman Partners

Jeg har fundet troen på mig selv og jeg kan mere, end hvad jeg forstillede mig. Jeg er blivet mere selvsikker og har lært at håndtere vanskelige situationer. Jeg har lært mig selv og min krop bedre at kende og det har gjort det muligt for mig til at se, at jeg er god nok, som jeg er og at det aldrig er for sent at tage imod hjælp.

Undervisningen er så givende og det er et sted, man bare har lyst til at være og lære mere.

Lars

Jeg ser helt anderledes på livet i i dag. Jeg har ikke længere tankemylder og tvivl på mig selv. I dag kan jeg med ro i stemmen sige, at jeg er god nok. Jeg sover godt igen. Jeg er glad og har genvundet troen på mit eget værd. Forløbet hos Lehman Partners har gjort en verden til forskel for min livskvalitet og min familie.

Lettie

Jeg vil gerne understrege, at jeg har fået meget ud af Jeres tilbud. Man kan mærke, at I brænder for det I laver, og jeg er sikker på, at hvis jeg ikke havde haft denne mulighed, så havde jeg virkelig haft det svært nu. Jeg har fået en masse værktøjer, og det har virkelig skubbet mig i den rigtige retning – både fysisk og psykisk.

Nina, kursist
April 2020

Back To Top