skip to Main Content

Outplacement

Hjælp dine medarbejdere godt videre

Når vejene skilles, skal ansættelsen afsluttes professionelt, ordentligt og med ro i maven for begge parter. Du kan sikre dig at din medarbejder forlader jer med et godt indtryk og får hjælp til at håndtere de nye skridt, der ligger forude.

Lehman Partners har mange års erfaring med at hjælpe virksomheder til at tage afsked med medarbejdere på en ordentlig og menneskelig måde, så de forbliver positive ambassadører for virksomheden.

For at give den enkelte medarbejder de bedste betingelser for deres fortsatte arbejdsliv, tilbyder vi skræddersyede og fortrolige forløb, som typisk baserer sig på individuelle møder, profiltest, jobsøgningslitteratur, løbende sparring og digitale supplementer.

I forbindelse med større opsigelsesrunder klæder vi også ledergrupper på og tilbyder sparring til at håndtere ikke-opsagte medarbejdere – dog altid i en individuel kontekst.

Forløbene kan variere i indhold og længde, alt afhængig af behov og årsag til fratrædelse.

Eksempel på en personlig fratrædelsespakke
1x indledende samtale og afklaring af medarbejderens behov
1x Styrkebaseret Talenttest + feedback(indsigt i naturlige styrker og talenter og hvordan de bedst sættes i spil fremadrettet
6 x Mindfulness (MBSR)
6 x Afspænding
4 x Individuelle samtaler med psykolog / karrierecoach med fokus på håndtering af nuværende situation samt handling mod fremtidige ønsker.

Økonomi
Prisen for en fratrædelsespakke kan variere fra kr. 9.700 ekskl. moms til 50.000 ekskl. moms, såfremt fratrædelsespakken indeholder tests og/eller deltagelse i en af Lehman Partners’ uddannelser.

Pratisk information

Indhold
Eksempel på forløb:

  • 1x indledende samtale og afklaring af medarbejderens behov
  • 1x Styrkebaseret Talenttest + feedback(indsigt i naturlige styrker og talenter og hvordan de bedst sættes i spil fremadrettet
  • 6 x Mindfulness (MBSR)
  • 6 x Afspænding
  • 4 x Individuelle samtaler med psykolog / karrierecoach med fokus på håndtering af nuværende situation samt handling mod fremtidige ønsker.

Pris
Fra kr. 9.700 til 50.000 ekskl. moms

Outplacement

Jeg har fundet troen på mig selv og jeg kan mere, end hvad jeg forstillede mig. Jeg er blivet mere selvsikker og har lært at håndtere vanskelige situationer. Jeg har lært mig selv og min krop bedre at kende og det har gjort det muligt for mig til at se, at jeg er god nok, som jeg er og at det aldrig er for sent at tage imod hjælp.

Undervisningen er så givende og det er et sted, man bare har lyst til at være og lære mere.

Lars

Jeg ser helt anderledes på livet i i dag. Jeg har ikke længere tankemylder og tvivl på mig selv. I dag kan jeg med ro i stemmen sige, at jeg er god nok. Jeg sover godt igen. Jeg er glad og har genvundet troen på mit eget værd. Forløbet hos Lehman Partners har gjort en verden til forskel for min livskvalitet og min familie.

Lettie

Jeg vil gerne understrege, at jeg har fået meget ud af Jeres tilbud. Man kan mærke, at I brænder for det I laver, og jeg er sikker på, at hvis jeg ikke havde haft denne mulighed, så havde jeg virkelig haft det svært nu. Jeg har fået en masse værktøjer, og det har virkelig skubbet mig i den rigtige retning – både fysisk og psykisk.

Nina, kursist
April 2020

Jeg fik lyst til at rose Jer for de forløb i udbyder. ALLE de borgere, jeg har henvist er simpelthen så glade for forløbene, som giver dem ny indsigt og mange redskaber. Forløbene fremstår ifølge mine borgere meget profes­sionelle og med kompetente undervisere.

Sagsbehandler
Lyngby-Taarbæk kommune

Back To Top