skip to Main Content

F L O W Specialist UddannelsenTM

bevidst hverdagsflow gennem balanceret handling.

Tid, sted

BEGYNDERHOLD 9 STARTER MANDAG DEN 30. AUGUST 2021

Max 14 deltagere.

Al live undervisningforegår på Kurhotel Skodsborg nord for København – med gratis parkering og 5 minutter fra togstationen.

 – HVAD DE HAR LÆRT …
– HVAD DE KAN MÆRKE …
– HVAD DER ER BLEVET MULIGT …

‘Uddannelsen er mit bedste move ever!’ – Louise Bøttern

‘Det bedste der er sket for mig i meget meget lang tid’
– Flemming

‘Uden sammenligning den bedste investering’
– Selma Kjærbo Hansen

‘Guld værd for resten af livet’ – Tim Wolff

‘6 stjerner ud af 6’ – ganske enkelt’
– Mathilda Yokelin

‘Intet mindre end livsændrende’ – Kia Heigren Bagge

‘Den bedste uddannelse jeg har taget til dato – så meget dybde’ – Anne Brink Frederiksen

‘Uddannelsen er alle pengene værd – og mere til’ – Majbritt Lorentzen

‘En gave for livet’ – Bodil Ronnenberg

‘Dybere ærlighed og autenticitet – og ja til et liv med mere sjæl’ – Susanne Hedal

SLOWWALK – genfind mening og basal ro uden at skynde dig.

Du er oprindeligt udviklet til at leve i naturen. Netop derfor finder mange mennesker ro ved at bevæge sig rundt i skovens dybe stille ro eller ved at slentre langs vandkanten til lyden af bølgeskvulp. Et højt tempo i hverdagen er en stor hæmsko for indre ro og fred. Heldigvis har du værktøjet til at sænke tempoet og finde fodfæste lige ved hånden.

Du har din krop. Når du sænker tempoet helt bevidst, forsvinder tankemyldret og erstattes af nærvær. Sanserne vækkes og pulsen sænkes. Du når at opfange fuglenes fløjt og bladenes grønne nuancer, nervesystemet falder til ro og efter en SLOWWALK, ser livet lysere ud.

POWERWALK – en rask gåtur der give din forbrænding og humør et løft

POWERWALK er en nænsom, virkningsfuld motionsform som alle kan være med til. Når det kaldes motion er det fordi, gåturen speedes op – skridtlængden er større end ved en almindelig gåtur og hastigheden er højere.

POWERWALK er at gå med en hastighed i den øvre ende af det naturlige område for gangart, typisk 7 til 9 km / t. Det er mindre belastende for knæ og ryg end jogging og løb, da den ene fod hele tiden er i kontakt med jorden. Vi går i naturen så du, udover at øge din forbrænding og styrke din kondition, også vækker dine sanser af naturens mange farver og dufte og derved beroliger dit nervesystem.

Mindfulness-baseret stress reduktion (MBSR) er rodfæstet i psykologien og lægevidenskaben og bliver anvendt som middel til at reducere psykologisk lidelse og til at fremme positive kvaliteter såsom øget opmærksomhed, indsigt, accept og medfølelse.

Du lærer mindfulness for at styrke din evne til at være nærværende i hverdagen og til at håndtere de udfordringer, du måtte have. Alle kan være med. Det kræver ingen forudsætninger at deltage. Meditationerne er enten siddende eller liggende og du bliver guidet som støtte til dagens tema. Hver session har plads til deltagernes refleksion og spørgsmål. Der vil være opfølgning og støtte igennem forløbet.

Vi fokuserer på yoga øvelser, der spænder af i kroppen og strækker bindevævet. På den måde bliver kroppen mere bevægelig og du vil få et større overskud i både krop og sind. Vi tager udgangspunkt i forskellige yogaretninger, bl.a. Hatha, Yin og restorativ yoga, alt efter behovet.

Dit åndedræt, og din tilstedeværelse i øvelserne er omdrejningspunktet, så du gennem kroppen kan slippe fysiske som psykiske spændinger.

Pris

Pris: 45.000 ex. moms / 56.250,- inklusive moms. som kan betales på én gang
eller i rater af 4500 kr. ex. moms / 5750 kr. inkl. moms og rategebyr

Prisen inkluderer:

Live undervisning, materiale, 6 1:1 sessioner, 3 webinarer, løbende supervision, materialer, forplejning, overnatning på 2 dages modulet og adgang til Spa afdeling efter hvert undervisningsmodul. Gratis adgang til F L O W Klubben.

Derudover har du fri adgang til sparring med Anja via mail eller tlf. mellem moduler og sessioner.

Du bliver en del af Den Store FLOW Gruppe – netværket af uddannede FLOW Specialister (BASIS & OVERBYGNING). En skatkiste af dejlige, kompetente og dygtige mennesker indenfor hver deres felt og ekspertise.

Bruttolønsordning
Vær opmærksom på, at du som lønmodtager evt. kan gøre brug af den bruttolønsordningen og på den måde få uddannelsen skattefrit gennem din arbejdsgiver.

Uddannelsen skal være relevant for dit arbejde, og du skal leve op til visse krav.

Kontakt www.skat.dk for nærmere oplysninger.

Optagelsen på uddannelsen sker i henhold til mine almindelige handelsbetingelser, som du kan læse her.

Træning og motion
Skov Slow walk
Back To Top