skip to Main Content

Krop / Søvn / Trivsel

Du har kun én krop – pas godt på den

Vi tænker og tænker – nogle gange for meget. Vi forsøger at regne ting ud på forhånd og vi bekymrer os ofte unødigt. Og så glemmer vi det allervigtigste.

Vores krop.

Vi glemmer at lytte til den. Mærke den. Tage vare på de mest grundlæggende behov og forstår ofte ikke hvorfor kroppen pludselig siger STOP! Uden kroppen, var vi her ganske enkelt ikke, så den fortjener opmærksomhed, nænsomhed, bevægelse, restitution og næring.

Hos Lehman Partners har vi fokus på kroppens ressourcer. Vi tilbyder søvnforløb, så du kan lære at værne om din kilde til genopladning og restitution. Mindfulness, yoga, afspænding og bevægelse i naturen, så dit sind og krop arbejder bedre sammen.

Vi sammensætter kropsforløb ud fra individuelle behov og samarbejder med en bred vifte af udbydere.

Ofte er det søvnen der ryger, når presset stiger. Vi sover lidt mindre for at nå mere.

Vi lader til at have for travlt til at restituere, tage pauser, hvile, gå i dvale og lade op?

Vi glemmer at søvnen er den vigtigste forudsætning for at kunne leve i det hele taget og netop derfor har vi hos Lehman Partners fokus på den gode søvn.

Ifølge tal fra den nationale sundhedsprofil 2017, siger næsten halvdelen af danskerne, at de jævnligt oplever søvnbesvær. 13,6 % føler sig meget generet, hvor 32,4% føler sig generet jævnligt. Søvnproblemer givet problemer med helbredet, da søvnen er altafgørende for vores fysiske og mentale sundhed.

Har du brug for at lære at sove godt igen?

SLOWWALK – genfind mening og basal ro uden at skynde dig.

Du er oprindeligt udviklet til at leve i naturen. Netop derfor finder mange mennesker ro ved at bevæge sig rundt i skovens dybe stille ro eller ved at slentre langs vandkanten til lyden af bølgeskvulp. Et højt tempo i hverdagen er en stor hæmsko for indre ro og fred. Heldigvis har du værktøjet til at sænke tempoet og finde fodfæste lige ved hånden.

Du har din krop. Når du sænker tempoet helt bevidst, forsvinder tankemyldret og erstattes af nærvær. Sanserne vækkes og pulsen sænkes. Du når at opfange fuglenes fløjt og bladenes grønne nuancer, nervesystemet falder til ro og efter en SLOWWALK, ser livet lysere ud.

POWERWALK – en rask gåtur der give din forbrænding og humør et løft

POWERWALK er en nænsom, virkningsfuld motionsform som alle kan være med til. Når det kaldes motion er det fordi, gåturen speedes op – skridtlængden er større end ved en almindelig gåtur og hastigheden er højere.

POWERWALK er at gå med en hastighed i den øvre ende af det naturlige område for gangart, typisk 7 til 9 km / t. Det er mindre belastende for knæ og ryg end jogging og løb, da den ene fod hele tiden er i kontakt med jorden. Vi går i naturen så du, udover at øge din forbrænding og styrke din kondition, også vækker dine sanser af naturens mange farver og dufte og derved beroliger dit nervesystem.

Mindfulness-baseret stress reduktion (MBSR) er rodfæstet i psykologien og lægevidenskaben og bliver anvendt som middel til at reducere psykologisk lidelse og til at fremme positive kvaliteter såsom øget opmærksomhed, indsigt, accept og medfølelse.

Du lærer mindfulness for at styrke din evne til at være nærværende i hverdagen og til at håndtere de udfordringer, du måtte have. Alle kan være med. Det kræver ingen forudsætninger at deltage. Meditationerne er enten siddende eller liggende og du bliver guidet som støtte til dagens tema. Hver session har plads til deltagernes refleksion og spørgsmål. Der vil være opfølgning og støtte igennem forløbet.

Vi fokuserer på yoga øvelser, der spænder af i kroppen og strækker bindevævet. På den måde bliver kroppen mere bevægelig og du vil få et større overskud i både krop og sind. Vi tager udgangspunkt i forskellige yogaretninger, bl.a. Hatha, Yin og restorativ yoga, alt efter behovet.

Dit åndedræt, og din tilstedeværelse i øvelserne er omdrejningspunktet, så du gennem kroppen kan slippe fysiske som psykiske spændinger.

Executive Health Programme (EHP) er vores forebyggelsesforløb til lederen, direktøren, som vil være på forkant med sin sundhed og trivsel.

Executive Health Programme kommer hele vejen rundt om lederens psykiske, mentale og fysiske helbred. Forløbet er individuelt tilrettelagt og vil indeholder de elementer, som er nødvendige for den enkelte

Træning og motion
Coaching og samtale i naturen
Back To Top