skip to Main Content

Selfcare Tyngdedynen

Hjælper din krop til ro

Huden er kroppens største sanseorgan, og de utallige receptorer på huden kommer ofte på overarbejde i en travl hverdag. Når du benytter Selfcare-tyngdedynen oplever du, at trykket på huden stimulerer sanserne, så du mærker kroppen, og derved slapper bedre af.

Selfcare Tyngdedynen er en sansestimulerende dyne, designet og udviklet med en homogen dynestruktur og opbygning, så den så vidt muligt fremstår som en ”almindelig” dyne. For at opnå tyngde i dynen anvendes et rent organisk og cirkulært økonomisk materiale: økologiske kirsebærsten, som jævnt fordelt i de 130 syede felter, giver en ensartet tyngde.

Selfcare Tyngdedynen kan tilpasses til dig og de ønsker, du har. Den kan være tungere eller lettere. Den kan varmes op og køles ned. Du kan have den over dig, og du kan ligge på den.

Når du ligger under dynens vægt, omsluttes du og den taktile stimulering af hele kroppen øger velværet, og du finder ro. Når du ligger ovenpå dynen, kan du mærke kirsebærstenene give dig en let punktmassage. Huden er kroppens største sanseorgan, og de utallige receptorer på huden kommer ofte på overarbejde i en travl hverdag. Når du bruger Selfcare-tyngdedynen opdager du, at trykket på huden stimulerer sanserne, så du mærker kroppen, og kan slappe bedre af.

Produkt-
information

Selfcare Tyngdedynen kommer i standardstørrelsen 140 cm x 200 cm, og i følgende vægtklasser:
5 kg
6 kg
7 kg
8 kg
10 kg
12 kg
14 kg

Som udgangspunkt anbefales en vægtklasse omkring +10% af brugerens kropsvægt. Dette er dog kun en anbefaling, eftersom sanseapparatet samt opfattelsen af stimuli er individuel og opleves forskelligt fra bruger til bruger. Ved tvivl står vi klar til at vejlede.

Materiale
Økologiske kirsebærsten, som jævnt fordelt i de 130 syede felter, giver en ensartet tyngde

Vejl. udsalgspris
Kr. 2950,- inkl. sengetøj og fri fragt.

“Ifølge tal fra den nationale sundhedsprofil 2017, siger næsten halvdelen af danskerne, at de jævnligt oplever søvnbesvær. 13,6 % føler sig meget generet, hvor 32,4% føler sig generet jævnligt. Søvnproblemer kan give problemer med helbredet, da søvnen er altafgørende for vores fysiske og mentale sundhed. Selfcare dynen stimulerer kroppens sanseceller, som kan være med til at skabe tryghed og ro for en krop i ubalance, og hjælper os med at falde i søvn og sove bedre. Ligeledes aktiveres oxytocin hormonet (også kaldet kram-hormonet). Så hvis du har stress eller uro i kroppen, og har brug for hjælp til at sove bedre, kan jeg kun anbefale at prøve Selfcare dynen.”

Mikael Rasmussen
Søvnekspert

Back To Top