skip to Main Content
Stress Angst Depression

Stresshåndtering

null

Sundhed /
Søvn /
Tvivsel

null

Praktik /
Afklaringsforløb /
Lehman Care

Uddannelse og kurser

Foredrag /
Gå-hjem møder

null

Ung i trivsel

null

Outplacement

Inspiration og værktøjer


Vi hjælper dig med at finde fodfæste

Lehman Partners har mere end 15 års erfaring og hjælper mere end 1500 mennesker årligt med fastholdelse eller tilbagevenden til arbejdsmarkedet, og dét er vi stolte af.

Mestringsforløb og Jobklar forløb


NYHED

Nu er det muligt online at følge vores Mestringsforløb og Jobklar forløb

Mestringsforløb: Via et gennemarbejdet og helhedsorienteret mestringsforløb introduceres den enkelte borger til let omsættelige mestringsstrategier med henblik på at genfinde fodfæstet på arbejdsmarkedet.

Jobklar forløb: Jobklar er et forløb, hvor borgeren introduceres for den indsats, der har afgørende betydning for at komme i beskæftigelse igen.


Udarbejdelse og implementering af trivselspolitik

Opgradér virksomhedskulturen og giv de ansatte nye muligheder for en hverdag med fokus på psykisk, mental og fysisk trivsel.

I dag – mere end nogensinde – er medarbejderne virksomheden. Derfor er det vigtigt at fokusere på en stærk virksomhedskultur, som er katalysator for trivsel, engagement og motivation hos den enkelte medarbejder.

Kultur er det, der er tilbage, når vi har glemt, hvad vi har lært.

Trivselspolitik på arbejdspladsen
Søvnforløb hos Lehman Partners

Søvn er den bedste gave, du kan give dig selv

Der findes metoder og strategier, som helt uden medicin, kan hjælpe dig til at få en bedre søvn for derigennem at hjælpe dig til bedre at mestre dit arbejdsliv. Lehman Partners tilbyder skræddersyede rådgivningsforløb med vores søvnvejleder og søvnekspert Mikael Rasmussen, der er en af landets førende specialister i søvnens betydning for sundhed og trivsel.

Vi tilbyder også en certificeret Søvnvejleder uddannelse, der strækker sig over 2 højintensive dage.


Sov godt – med Selfcare Tyngdedyne

Selfcare Tyngdedynen er vores sansestimulerende tyngdedyne, der er med til at skabe tryghed, ro og en god nattesøvn.

Selfcare Tyngdedynen kan tilpasses til dig og de ønsker, du har. Den kan være tungere eller lettere. Den kan varmes op og køles ned. Du kan have den over dig, og du kan ligge på den.

Tyngdedynen er designet og udviklet med en homogen dyne struktur og opbygning, så den fremstår så vidt muligt som en ”almindelig” dyne.

For at opnå tyngde i dynen anvendes et rent organisk og cirkulært økonomisk materiale: økologiske kirsebærsten, som jævnt fordelt i de 130 syede felter, giver en ensartet tyngde.

Når du bruger Selfcare Tyngdedynen opdager du, at trykket på huden stimulerer sanserne, så du mærker kroppen, og kan slappe bedre af.

DKK 2.950,00


Væk dine sanser!

Vores psykoterapeut Lizl Rand vil præsentere dig for gode råd til,
hvordan du vækker dine sanser.

Lizl Rand – Gode råd til sanserne

Alle borgere der er eller har været i forløb hos jer roser jer uden undtagelse.
Borgerne er simpelthen så glade for at være i forløb ved jer. De synes I er kompetente og møder dem lige hvor de er. Derudover synes de at de får redskaber med sig som de kan bruge ift. deres sygeforløb. Det var bare lidt ros herfra. I bliver rost til skyerne. De synes virkelig at I gør det godt.

Noor, Fastholdelsesrådgiver

En stor tak efter jeg har afsluttet 2. forløb i skipperhuset hos Lehman & Partners. Man har altid følt sig set og hørt om det har været undervisning i grupper eller samtalerne 1:1. Jeg har fået så meget ud af kurset mentalt da jeg igen kan sove hele natten. De værktøjer jeg har fået på kurset har hjulpet mig meget i hverdagen til at sortere hvad jeg vil bruge min energi på. Jeg går sjældent i minus af energi fordi jeg for sagt nej til aftaler og opgaver jeg bør bruge tid på. Jeg kan se lyset for enden af tunnelen og da jeg startede hos jer var der ingen lys.

Tusind tak for at give mig de rette hjælpemidler til at passe bedre på mig selv. Og som Else ville have sagt “ så passer jeg min egen matrikel”

Sabrina

Efter et forløb hos Lehmann Partners har jeg erhvervet mig mange nye værktøjer til at håndtere min stress og angst. Der var en rar og tryg atmosfære, og jeg fik ny indsigt i, hvordan jeg kan bruge meditation og mindfulness i min hverdag. Med hjælp fra Lehmann Partners kom jeg i virksomhedspraktik / jobafklaringspraktik, noget som førte til at jeg efterfølgende blev ansat i et vikariat. Jeg har fået god opfølgning hele vejen, og kan på det varmeste anbefale stedet. Jeg har genfundet troen på mig selv, og er meget taknemmelig for alle de ting, jeg har lært af forløbet.

Sissel D. W.

Lehman Partners har for mig været en lærerig oplevelse. Jeg har udviklet mig på det personlige samt det faglige plan. Dermed har jeg også fået nogle redskaber, som jeg kan arbejde videre med. Jeg har været rigtig glad for at have været en del af dette forløb samt haft et rigtig godt samarbejde med min coach, som har hjulpet mig med at finde det rigtige praktiksted. Det har givet mig mod og energi til at komme tilbage på arbejdsmarkedet igen. En kæmpe tak til jer alle.

Miliqije I.

Jeg har haft en god oplevelse hos Lehman Partners. Jeg er blevet mødt med stor professionalisme – og i samarbejde med virksomhedskonsulenten fandt vi hurtigt frem til en passende praktikplads, hvor jeg var rigtig glad for at være.

Tina J. Verdensmål

Lehman Partners, arbejder ud fra tre af FN’s 17 verdensmål.
3. Sundhed og trivsel
8. Anstændige jobs og økonomisk vækst
17. Partnerskaber for handling

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

[mc4wp_form id=”773″]
Back To Top